Snickare

Snickare - ett yrke med anor

När vi antar ett snickeriprojekt inleder vi alltid med ett möte med dig som kund där vi noggrant går igenom dina behov och förväntningar av resultatet. Vi är gärna med under planeringsstadiet och hjälper till med val av material, färg, design och liknande. Sedan återkommer vi med offert och börjar planera själva bygget. För oss är det viktigt att vi och kunden har en löpande dialog under arbetets gång. Våra välutbildadesnickare arbetar metodiskt och noggrant. När arbetet har är klart besiktar vi noggrant innan slutfakturan skickas ut.

Är du privatperson och anlitar oss för en hantverkstjänst så kan du utnyttja ROT-avdraget för att sänka kostnaden. Du kan göra avdrag på upp till 30 procent av arbetskostnaden. Detta avdrag har gjort att allt fler idag har råd att anlita professionella hantverkare. Vi gör avdraget direkt på fakturan så du behöver inte bekymra dig för någon pappersexercis.

Välkommen att kontakta oss om du är i behov av ett renoveringsarbete eller ett nybygge.

montering av skåp

Badrum- och köksrenoveringar

Många drömmer om ett nytt och modernt badrum för att öka trivseln i bostaden. Med åren slits badrummet mycket och risken för fukt- och vattenskador ökar. Dagens moderna och energisnåla produkter och tekniker gör även att det kommer märkas i plånboken. En annan fördel är att ett nyrenoverat badrum effektivt höjer värdet på hela bostaden. Vi har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar och bygger, renoverar och målar i ditt badrum för ett perfekt resultat. Vi har våtrumsbehörighet och garanterar att tätskikt, el och VVS är utförda på ett korrekt sätt för lång hållbarhet.

Vi har också stor erfarenhet och kunskaper inom köksrenovering. Vi tar hand om hela din köksrenovering inklusive VVS-arbeten gällande anslutningar för vatten och avlopp. Om du önskar dig specialanpassade snickerier löser vi självklart det också. Våra skickliga snickare hjälper dig att ge ditt kök ett riktigt lyft! 

ROT-avdrag

När vi genomför arbeten i hemmet hjälper vi dig som vill använda skattereduktion i form av ROT. Det är enkelt att använda och gör att du endast betalar 70 % av arbetskostnaden. Man får göra avdrag för 50 000 kr per person och år.

När du behöver en pålitlig och skicklig snickare i Nyköping ska du kontakta oss

 

En snickare med stor erfarenhet